Bestil frilandsgris fra Lyngsågård

Skal du have fyldt fryseren op til efteråret, der nærmer sig? Så har du mulighed for at få fingre i de bedste og lækre skinker, mørbrad etc. fra frilandsgris fra Lyngsågård. Grisene er uge 35 klar til slagtning. Kontakt faglærer Mathias Dunker på mail mda@pmu.dk eller via mobil 20 53 68 53 for mere information. Du er velkommen til selv at komme ud og udpege din gris. 

Frilandsgrisene på Lyngsågård lever under de bedste forhold. De er født ude og har altid hygget sig under åben himmel, de har krølle på halen, de er medicinfri og så har de fået masser af kærlighed og pleje fra gårdens unge. Grisene har altså haft det herligt – og det betyder også, at kødet, du køber med hjem, er både sundt og velsmagende. 

Slagtning: Vi har en samarbejdsaftale med Sæby Gårdslagteri. Lyngsågården leverer grisen på slagteriet, og slagteriet slagter og fordeler efter aftale med dig. 

Prisen er også ganske herlig. Det koster kun 35kr/kg og slagtningen er selvfølgelig inkluderet i prisen. Slutvægten vil typisk være mellem 80 og 100kg alt efter hvor magert/fedt, du ønsker kødet. 

Du kan læse mere om Lyngsågård ved at trykke her.