Catering og mødebooking

PMUs dygtige kok Lasse Winther og hans team laver overordentlig god mad. De er dygtige til små som store selskaber, og står klar til at hjælpe dig til dit arrangement eller fest. 

Hos PMU Catering & Køkken er kvalitet og gode råvarer i højsædet. Catering fra PMU Catering og Køkken er for dig, der gerne vil være sikker på, at dine gæster får velsmagende og flot anrettet mad. Men det er også for dig, der samtidig gerne vil støtte et socialt formål. 

Menuen
Menuen i køkkenet spænder bredt. De kan lave de fleste menuer, og kan også rumme mange kuverter. Har du brug for hjælp til at sammensætte en menu står PMU Catering & Køkken klar til at hjælpe dig. 

Lokaleleje
Du kan vælge enten at få maden ud af huset eller at leje et af PMUs lokaler. PMU har flere mødelokaler, som ofte bliver lejet ud til foreninger og erhverv til blandt andet kurser og seminarer. Vil du vide mere om dine muligheder for at bestille catering eller booke mødelokaler med forplejning? Så ring til vores kok Lasse Winther på 9678 1419.

Tip! Vil du gerne se Køkken & Caterings smiley- og kontrolrapport? Så tryk her for at se  elitesmileyen, som PMUs Catering & Køkken har fået tildelt af Fødevarestyrelsen.