Køb produkter

De unge på PMUs 13 værksteder producerer hver dag til både private og erhverv. Når du vælger at handle med PMU støtter du de unge på værkstederne, da al overskud bliver reinvesteret i værkstederne og de unge. Vi kalder det at handle socialt.

Produkterne
Udbuddet i PMU er bredt; vi har frilands- og gourmetgrise på Lyngsågård, lækker mad fra Catering & Køkken, trævarer fra DanMade, håndlavet keramik fra Kiramik, reklamefilm fra Basen, smedeprodukter fra Drivhjulet osv. Vi laver ofte produkter på bestilling, så kontakt endelig vores værksteder, hvis du har en forespørgsel. Find en oversigt over værkstederne her.

Socialøkonomiske Ruth
Du kan desuden finde mange af værkstedernes små produktioner i vores butik Socialøkonomiske Ruth. Butikken ligger i Rantzausgade i Aalborg og er bestemt et besøg værd. Se mere på butikkens instagram eller facebookside.

Café lige efter bogen
Sørg også for at lægge vejen forbi vores cafe Lige efter bogen, der er placeret inde midt i Hjørring Bibliotek. Her får du serveret lækker mad med friske råvarer. Menuen følger sæsonen og mange af ingredienserne er fra vores eget Væksthus og fra Frilandskvæg og -grise fra vores egen frilandsgård i Lyngså.