Catering og mødebooking

I PMUs Catering og køkken bliver maden lavet sammen med unge med særlige behov under kyndig vejledning fra kok Lasse Winther og faglærerne Helle Nansen og Dorthe Jensen. I køkkenet vægter vi højt, at de unge lærer, hvordan råvarerne ser ud og hvor de kommer fra. De unge skal kende vejen fra jord til bord

Råvarerne
Vi sætter en stor ære i, at råvarerne er friske. Fiskene kommer altid friske fra havet, grøntsagerne kommer i sæson fra PMUs eget Væksthus i Tolne Skov. Køkkenet bærer et bronze mærke i økologi, hvilket betyder, at minimum 30% af alle råvarer er økologiske. Vi plukker selv, hvad der plukkes kan i sæsonen, når ramsløgene blomstrer og buske og træer står i fuld flor. Vi følger desuden altid den danske sæson for råvarer og sylter, salter og tørrer til senere brug. Så udover mejerivarer, tilbereder vi stort set alt fra bunden.

Mad ud af huset
Vi leverer gerne mad ud af huset både til arrangementer og møder, men også til private fester såsom fødselsdage, bryllupper, konfirmation, reception, barnedåb osv. Vi skræddersyer menuen efter Jeres ønsker. Det vil sige, at I bestemmer prisen og menuen bliver sat sammen herefter. Vi leverer gerne anrettet på fade, brædder og støbejern produceret af de unge på nogle af PMUs andre værksteder. Og så kan I desuden få leveret maden af vores unge på PMU Fragt til en favorabel pris.  

Ved at bestille mad hos os sikrer du ikke kun, at dine gæster får velsmagende og flot anrettet mad, du støtter også et socialt formål.

Lokaleleje
Du kan vælge enten at få maden ud af huset eller at leje et af PMUs lokaler. PMU har flere mødelokaler, som ofte bliver lejet ud til foreninger og erhverv til blandt andet kurser, konferencer og seminarer.

Kontakt
Vil du vide mere om dine muligheder for at bestille catering eller booke mødelokaler med forplejning? Så ring til vores kok Lasse Winther på 96 78 14 19 eller kontakt ham via email på lwi@pmu.dk eller Tinne Hjørnet på 96 78 14 10 eller på mail th@pmu.dk. Vi kan også kontaktes via nedenstående kontaktformular.

Vil du se PMU Køkken & Caterings kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen ? Så tryk her.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Samtykke*:
  Jeg giver samtykke til, at PMU behandler mine personoplysninger med henblik på at kontakte mig i forbindelse med min henvendelse og relaterede emner.