Catering til den store fest

Vi stiller ikke personale til rådighed over weekenden, men til gengæld har vi lavet et nyt koncept:

Menuen bliver forberedt af PMU’s Catering og køkken, således I kun skal bruge en varm ovn og et blus med en kasserolle. Vi anretter både forretterne og desserterne, så det kun er brødet der skal varmes. Hovedretten vil typisk være stegt op og skal blot varmes efter grundig beskrivelse.  

Vi tilbyder meget forskellig mad, og mange forskellige menuer. Vi har ikke faste retter, da det enten er sæsonen eller jer, der bestemmer menuen. Vi laver gerne den klassiske menu med tarteletter & oksesteg, men laver også gerne flerretters-menuer, eller tapas-retter, hvor vores unge får lov at røre ved alt fra rød tun til ferske kammuslinger. Al mad bliver lavet fra bunden, lige fra mayonnaisen til de syltede rødbeder.

Vi ryger selv i vores rygegrill, vi braser, koger, braiserer, tilbereder over natten eller rimmer vores fisk. Alle råvarer er købt friske hjem. Ydermere får vi en masse grøntsager og urter fra vores væksthus i Tolne Skov og vi plukker selv ramsløgene i sæsonen. Ingen opgaver er for små eller store.

Kontakt Lasse Winther på 30 85 86 85 og få en uforpligtende snak.

Vil du se PMU Køkken og Caterings kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen ? Så tryk her.

Lej PMU´s flotte, lyse selskabslokale til den store fest. Se mere under her.