DHL-stafet 2015

Onsdag 26/8 kl 18:00 gik startskuddet til DHL Stafetten i Kildeparken.
Deltagelse i DHL Stafetten er én af PMU´s traditioner og i år stillede vi med 4 hold til start, to gå-hold og to løbehold. Vores pedeller havde sørget for at slå vores telte op inden løbet og det er ingen overdrivelse at vi havde Kildeparkens bedste teltplads kun 5 meter fra startområdet. Fra vores telt havde vi derfor perfekt overblik over løbet og mulighed for at følge de 7000 deltagere, der i aftens løb passerede forbi.

Der blev kæmpet og svedt bravt og der blev løbet stærkt. Så stærkt at én af vore deltagere kom i mål som én af de allerførste i tiden 19:01 for de 5 km, en virkelig fornem præstation som lige gav lidt ekstra til den allerede gode stemning. Tiden svarer til en gennemsnitlig hastighed omkring 16 km/t, det er godt nok hurtigt…

Aftenen igennem var der gang i grillen, så depoterne kunne fyldes op med de medbragte pølser fra PMU Køkken. En elev fra vores fragtafdeling, PMU Fragt, havde tilbudt sin hjælp til at passe grillen og køre nogle af os hjem bagefter. PMU Fragt stod desuden for transporten i vores veltjente bus Ruth, så der var mange gode kræfter samlet for at få det vellykkede arrangement afviklet.

Tak til alle der deltog og bidrog – vi ses til næste år i Kildeparken.