Dimissionsfesten 2020

Den sidste fredag i juni afholder PMU hvert år vores traditionsrige Dimissions- og sommerfest. Pga. Corona er dimissionsfesten i år aflyst. Vi synes dog, at de unge har fortjent at blive fejret. Derfor tilbyder vi vores unge mennesker en anden slags fejring.

Det vi plejer, har Corona sat en stopper for. Ligesom hos mange andre uddannelsesinstitutioner har PMU været nødsaget til at aflyse vores dimissionsfest, som vi kender den fra tidligere år. Vi synes dog, at vores unge mennesker fortjener at blive fejret.

STU-huen med de mange farver på båndet, som de unge får når de færdiggør deres Særligt Tilrettelagte Ungdomsuddannelse (STU).

En anden type fest

Derfor har vi valgt, at fredag den 26. juni får hver ung, der stopper hos PMU, en festmenu for 10 personer fra PMU Catering og Køkken, så de unge kan blive fejret på behørig vis af familie og pårørende. Menuen bliver kørt ud til hver enkelt ung af dennes nærmeste vejledere. Med sig har vejlederne også beviser, blomster og STU-huen. Se menuen nederst på denne side.

Vi har opfordret til, at de unge bliver fejret netop den 26. juni 2020, og at alle påbegynder menuen kl 18.00. På den måde holder vi fest sammen – hver for sig. 

Brug tagget #pmudimittend2020

Vi vil blive meget glade, hvis alle familier vil tage billeder af festlighederne. Disse billeder må gerne enten blive tagget på de sociale medier med #pmudimittend2020 eller blive sendt til Janne på jaf@pmu.dk. Så vil vi lægge billederne på PMUs Facebook- og Instagramside.

Vi håber, det bliver en dejlig og hyggelig dag.