En aktiv idrætsdag med masser af sjov

[ssba_hide]

Idrætsdagen ved PGU var for eleverne en god sportslig dag fyldt med medaljer og sjov. Eleverne fik vist, at unge fra PMU virkelig mestrer deres sportsgrene.

Masser af medaljer og diplomer
Det blev til intet mindre end en 1. plads til eleverne fra PMU, der spillede Kongespil, en sikker 2. plads til Daniel, der spillede badminton og en god 3. plads til PMUs fodboldhold. Og ja, så var kammeratskabet i top hos Liselotte og Rikke, så de blev hyldet med kammeratskabsdiplomer.


Kongespillet

Kongespillerne vandt alle deres kampe og kunne til slut løbe med en velfortjent guldmedalje.


Badminton

Daniel spillede double med en pige fra en andet opholdssted og sammen sikrede de sig en sikker 2. plads.

 Fodbold
En 3. plads i fodboldturneringen var overordentlig velfortjent. Flere af de unge på fodboldholdet havde for første gang fodboldstøvler på efter sommerferien og spillerne havde derfor ikke nået at spille sammen inden turneringen. Men holdet udviste en god kampgejst, så hvad de fodboldmæssige evner ikke kunne klare, kunne energien klare.

PMU blev smidt for løverne med det samme, hvor første kamp var mod Tolne Efterskole og deres bedste hold. PMU kom godt fra start og førte på et tidspunkt med 2-1, men tabte desværre med 5-2. I næste kamp mod Helle Efterskole var det igen energien, som gjorde udslaget med en 1-0 sejr til PMU. Resultatet af indbyrdes kampe havde størst vægt og PMU gik videre til semifinalerne. Semifinalen mod Try Efterskole var den bedste kamp PMU spillede med et fornuftigt sammenspil. Try vandt med 1-0 og gik i finalen, men PMU kunne ligeså godt have fortsat til finalen, hvis spillets chancer var blevet udnyttet. Kampen om tredjepladsen var igen mod Helle Efterskole – bare et andet hold. Det blev igen en lidt rodet forestilling, hvor Helles målmand fik fumlet bolden i mål efter et skud fra PMUs Mads til en 1-0 stilling, og som blev kampens resultat. PMU fik bronze. Så alt i alt et godt resultat med udgangspunkt i den manglende boldtræning.

  
Tak for denne gang

Efter en lang dag i den frie luft med aktiviteter og socialt samvær gik turen herefter igen hjem til Sindal.

Tak til alle for en forrygende dag og tak til PGU for et godt arrangement.