Fra PMU CUP – Tak for kamp

Igen i år blev fodboldturneringen PMU CUP en stor succes. Solen skinnede, spillerne gik til den og de unge minglede på kryds og tværs mellem institutionerne. Vi var i år 7 deltagende hold fra hele landet. Det var henholdsvis ElevKollegiet, Mou Hotel, Troldkjær Skolen, Nr. Vesterskov, 2 hold fra Tolne Efterskole og selvfølgelig PMU Allstars. De unge spillere var dybt engagerede og alle gav den gas. Det var dog Tolne Efterskole, der endte med at tage guldet hjem. Elevkollegiet tog sølvet og PMU tog bronze med hjem fra Hørmested Stadion.

De unge fra PMU, som ikke deltog i turneringen, ydede også en stor indsats, der gjorde dagen særdeles vellykket. Vi havde nummerdrenge, som sørgede for, at alle scoringer kom op på nummertavlen. En nummertavle, der var lavet af træværkstedet DanMade. Vi havde unge, der stod i kiosken og solgte kage og vand for en 5’er. Hertil stod vores elev Martin og hans rygsæk klar, hvis uheldet skulle være ude. Martin er samarit og var straks på banen, hvis en spiller blev væltet eller skadet.

Den årlige turnering er efterhånden ved at være en fasttømret tradition. Turnering blev oprindeligt grundlagt på initiativ af én af vores tidligere elever, som synes, at det ville være en god ide at afholde en turnering. Mange af vores unge elsker at spille, og derfor er det selvfølgelig en tradition, der er værd at holde fast i. Hertil er turneringen også en oplagt mulighed for de unge at møde ligesindede og skabe relationer på tværs af institutionerne. Turneringen indeholder samtidig også en del læringsmål for vores unge, idet de skal lære at arrangere og være værter ved et større arrangement. Turneringen udvider sig hver år og vi glæder os allerede til næste år.

 

Du kan finde flere billeder fra dagen på vores Facebook side. Næste PMU CUP bliver afholdt den 21. maj 2015.