Fredagstapas til den 13. november 2020

PMU Catering & Køkken gentager successen og har endnu engang tapas togo på menuen. Menuen er sammensat af lækre og gode råvarer med hjemmebagt brød, salat, hjemmelavet tilbehør etc. Denne gang indeholder den: 

❤️ Grillet rød tun med syltede perleløg, agurk, knas, granatæble, purløgscreme & karse
❤️ Terrine af sprængt skank fra vores egne frilandsgrise med rå & syltede beder, citroncreme & urter
❤️ Grillet rosastegt andebryst i tynde skiver med tomat kompot, aioli, frissésalat & tørret tomat 
❤️ Blød fransk brie & lækker hård fransk comté ost med abrikoskompot
❤️ Parmaskinke og chorizo pølse med oliven & bagte tomater   
❤️ Lidt godt til brødet – Humus med hokkaido-græskar, citron & spidskommen, purløgsmayonnaise, rucola, syltede rødløg
❤️ Chokolademousse af mørk belgisk chokolade, syltede Ingrid Marie æbler, æblekompot, hvid chokoladecreme, melisse og knas  
❤️ Koldt hævede brød, maltbrød, og hvede. Brødene skal varmes ca. 10 min. 

Hver anretning er til 2 personer og indeholder spændende velsmagende tapasretter og tilbehør lavet på gode råvarer – og så er der selvfølgelig hjemmelavet brød hertil. Pris kun 200kr for en anretning til 2 personer.

Billede fra forrige fredagstapas.

Bestilling
Du bestiller enten via mail til kok Lasse Winther på lwi@pmu.dk eller via PMU Catering & Køkkens facebookside. Bestilling senest den 12. november kl. 23:59. Vær opmærksom på, at tapas’en plejer at være meget populære, hvorfor der kan blive udsolgt før bestillingsfristen er nået. 

Afhentning 
Tapasanretningen afhentes fredag den 13. november kl 12-15 hos PMU Catering & Køkken, Ole Rømers Vej 4, 9870 Sindal.

Betaling
Der kan betales med mobilepay ved afhentning på 35 473.

Priseksempler
2 personer 200kr.
4 personer 400kr.
6 personer 600kr.
8 personer 800kr.
10 personer 1.000kr.