Kreativ

Kreativ handler som navnet indikerer om, at de unge skal udfolde sig kreativt. Vi arbejder med alt fra stearin til keramik og producerer til vores egen butik Socialøkonomiske Ruth.

Kreativ er således et værksted, der er delt op i flere stationer. Vi har et stort keramikværksted i kælderen, hvor vi udforsker og producerer forskellige typer keramik og leger med glasurer. Hertil har vi også et sy- og smykkeværksted. Vi arbejder desuden ud fra en bæredygtig tilgang og arbejder derfor meget med upcyckling, hvor vi giver nyt liv til gamle sager.

Basen – det kreative mediehus

Kreativ er en del af huset Basen- det kreative mediehus. Basen er en samlet enhed med tre forskellige værksteder beliggende i Bindslev. Kreativ er vores keramik/brugskunst-produktion, Socialøkonomiske Ruth er vores butik, hvor produktioner fra flere forskellige PMU-værksteder bliver solgt og Medie, Musik og Event er vores video, foto og musikproduktionsværksted.

Huset har samlet set et areal på ca. 600 kvm. Kælderetagen er dedikeret til keramikproduktion, stueetagen er butik, små værksteder samt køkken/lager og første sal er kreativ værksted, musik og videoproduktionsværksted. Der er mulighed for individuelt indrettede arbejdsstationer i det tilfælde at den unge har behov for dette. 

De unge mennesker på Basen er tilknyttet enten Kreativ eller Medie, Musik og Event i deres daglige arbejde og undervisning, men der er mulighed for at arbejde på alle værksteder, hvis dette giver mening ift. den enkelte unge.

Der er tilknyttet to faste faglærere til den daglige drift og undervisning på Basen. 

Kontakt

Telefon: Kristian: 20 53 68 51 eller Karin: 30 85 86 86

Vi holder til på
Nørrebro 3
9881 Bindslev.

 

Læs mere om Kreativs læringsmål her