Køb produkter

PMUs værksteder har tilsammen et meget bredt sortiment af varer og serviceydelser. Vi sælger til private, og i høj grad også til erhverv. Det gælder for alle vores varer, at kvaliteten er i top.

Produkterne
Udbuddet i PMU er bredt. Vi har bl.a.;

Socialøkonomi

Vi adskiller os dog fra andre erhverv, idet vi i vores arbejde altid tager hensyn til de unge, der er i arbejdstræning på værkstederne. Det vil sige, at pædagogikken i arbejdet bliver prioriteret højt. Værkstedernes eventuelle overskud går til nye projekter for de unge og vi sørger altid for, at vi ikke er konkurrenceforvridende. Så når vi siger, at vi er socialøkonomiske, så betyder det, at når du handler hos et af PMUs værksteder, så støtter du unge med særlige behov. Det er samtidig også gavnligt for samfundet generelt, idet du er med til at sikre, at flere unge bliver klædt på til at kunne varetage et arbejde.

Vi laver ofte produkter på bestilling, så kontakt endelig vores værksteder, hvis du har en forespørgsel. Find en oversigt over værkstederne her.

   

Socialøkonomiske Ruth
Du kan desuden finde nogle af værkstedernes små produktioner i vores butik Socialøkonomiske Ruth. Butikken ligger Nørrebro 3 i Bindslev og er bestemt et besøg værd. Se mere på butikkens https://www.instagram.com/socialokonomiskeruth/ eller facebookside.