Catering & Køkken

Catering & Køkken kokkererer udsøgte retter hver dag – men arbejdet i Catering og Køkken handler om mere end blot at lave god mad. Det handler også om sunde, nærende og gode råvarer og en forståelse for, hvordan råvarerne behandles og sammensættes.

Catering & Køkken er et professionelt køkken, der har remedierne i orden. Som ung i køkkenet er du med til at bage og lave mad til de mange arrangementer og møder, som bliver afholdt i PMUs lokaler. Hertil leverer køkkenet også Take-away og mad ud af huset til festlige begivenheder. Ledet af chefkok Lasse, hjælper du som ung med at lave, anrette og servere menuerne. Det er en stor oplevelse at være med til.

 

 

Du er i køkkenet for at lære. Derfor vil du også blive introduceret for alle køkkenets områder. Du kommer til at bage, koge, frittere, hakke, ryge, grille, dampe, vaske op osv. Du lærer at lave god velsmagende mad, og du lærer at samarbejde. 

Kunne du tænke dig at vide mere om Catering & Køkken og eventuel få et forslag til en menu til din fest, så tøv ikke med at kontakte kokkene Lasse eller Helle på nedenstående oplysninger. Du kan også finde værkstedet på Facebook. 

Vil du se PMU Køkken og Caterings kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen ?

– Så tryk her.

 

 

 

Åbningstider:

Mandag – Torsdag kl. 08.00 – 15.00

Fredag kl. 08.00 – 13.00

Vi holder til på Ole Rømers Vej 4, 9870 Sindal

Telefon nummer: 96 78 14 19 eller via mail koekken@pmu.dk

Læs mere om Catering og køkkenets læringsmål her.