Landmand til Lyngsågård

Ansøgningsfristen er udløbet. 

PMU søger en landmand med flair for det pædagogiske arbejde, og med interesse for økologi.

Vi søger en udlært landmand, der har erfaring i og viden om økologisk drift og udvikling, og som med driften af dyr og drivning af jord vil kunne være leverandør til PMUs eget køkken og bofællesskaber.

Vi ser gerne ansøgere med en pædagogisk baggrund.

PMUs landbrug Lyngsågård ligger i Lyngså syd for Sæby, og der er tale om en mindre blandet besætning af får, grise, kreaturer og heste. Jordarealet er på ca. 14 ha. men forhandlinger er i gang om forpagtning af mere jord. Maskinparken dækker det aktuelle behov.

PMU er et uddannelses- og bosted for unge med særlige behov. PMU har 7 boenheder og 14 praktiske socialøkonomiske værksteder, hvor de unge får hhv. botræning og arbejdstræning og kvalificeres til et “kørekort” til eget liv i egen bolig og til beskæftigelse på egne eller særlige vilkår. De unge, der arbejder på gården, bor også på gården, og der er et nødvendigt tæt samarbejde mellem landmanden og botræneren på gården.

PMU er en spændende og mangfoldig arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø. Du vil komme til at arbejde sammen med mange forskellige fagligheder, der brænder for arbejdet med de unge – og det kan mærkes i det daglige arbejde. Du kan læse meget mere om Lyngsågård og PMU på www.pmu.dk.

Der er tale om en fuldtidsstilling. Stillingen er omfattet af skiftende arbejdstider på hverdage og i weekender. Ansøgning og CV fremsendes hurtigst muligt og senest den 17. november kl. 12.00 til jaf@pmu.dk

Yderligere oplysninger om stillingen kan ske ved henvendelse til PMUs forstander, Conrad Andreasen på mobil 28358958 eller på mail ca@pmu.dk.

Ansættelse hurtigst muligt

Lyngsågård