Lej Lyngsågård

Et bondegårdsophold med plads at boltre sig på, faciliteter for alle og tilmed en lækker sandstrand kun 1 km væk. Lyngsågård er garant for afslapning ved den nordjyske østkyst.

Hovedbygningen hos PMUs frilandslandbrug Lyngsågård kan lejes til en oplevelsesrig ferie i naturskønne Nordjylland, hvor du langs den nordjyske østkyst vil opleve et skønt naturliv og et varieret landskab.

Læs meget mere herunder og book i bunden af denne side eller kontakt Tinne Hjørnet via mail på th@pmu.dk. Du kan også booke ved at ringe til os på 96 78 14 00.

Husets indretning

I hovedhuset på Lyngsågård vil du indvendigt opleve et moderne, lyst og velholdt hus. Husets centrale rum er spisestuen, hvor det store plankebord indbyder til hyggelige måltider med hele familien. Der er plads til fællesmadlavning i det store køkken, mens de mindste kan hygge sig i husets legerum ved siden af stuen. Huset har 14 sengepladser fordelt på 2 etager og ialt 9 værelser.

Stueetagen rummer føromtalte køkken, spisestue, opholdsstue med poolbord, legerum, 2 soveværelser og et stort badeværelse. Fra stuen er der adgang til den store Sydvestvendte terrasse.

1. etage har 7 værelser, et repos og 1 stort badeværelse.

Gården

Lyngsågård er en ældre landejendom, som løbende er renoveret. På markerne rundt om gården går frilandsdyrene: Geder, grise, får, æsler og kvier. I haven, der er oplagt til et spil kongespil, finder I også bålpladsen. Gården ligger fredeligt i kanten af Lyngsås sommerhusområde.

OBS! Vær opmærksom på, at landmændene på gården passer dyrene og arbejder i staldene og på markerne omkring Jer. Huset og haven har I dog helt for Jer selv.

Jeg vil lige sige mange tak for lån af huset, – det var simpelthen bare så dejligt for os alle. Både børn, i alle aldre, og os voksne nød at være der, vi nød den gode plads. Dyrene blev set til mange gange i løbet af dagen, og fik lidt græs. Jeres “fodermester” var også meget sød til at fortælle, og hjælpe. Lyngså strand er jo også helt fantastisk. Vi kunne godt håbe at komme tilbage.”
Marianne, Aalborg

Omgivelserne

Lyngsågård ligger lige uden for den lille landsby Lyngså og kun 1 km fra Lyngså Strand. Lyngså Strand er en børnevenlig sandstrand med gode parkeringsfaciliteter, toiletter og bordebænkesæt. Der kan ligeledes fiskes ved strandene i området.

Langs den nordjyske østkyst vil du opleve et skønt naturliv og et varieret landskab. Lyngså ligger tæt på den hyggelige og stemningsfulde by Sæby, hvor du blandt andet finder gode butikker og restauranter. Fortsætter du længere nordpå kan du nå Skagen på 1 time. Fra Lyngså er der ligeledes kun 40 minutters kørsel sydpå til Nordjyllands hovedstad Aalborg, som også er et besøg værd.

Faciliteter

Soverum: 9
Sengepladser: 14
Toiletter: 2
Barneseng: 1
Barnestol: 1

Opvaskemaskine
Ovn og komfur
Mikroovn
TV, VHS, DVD
Inden- og udendørsspil
Internet
Poolbord
Legerum
Bålplads
Stor syd og vestvendt terrasse

Strand: 1km
Indkøb i Sæby: 10km
Riverside Voersaa: 6 km
Frederikshavn: 28km
Aalborg: 53km
Skagen 68km
Fårup Sommerland: 67km

Priser og booking

Lyngsågård kan huse op til 14 personer og kan lejes på dagsbasis. Dog minimim 2 overnatninger. Priserne er følgende:

Lavsæson
8. august – 9. oktober 2020
18. oktober – 22. december 2020
4. januar – 12. februar 2021
28. februar – 31. marts 2021
5. april – 2. juli 2021
Pr overnatning: 800kr (dog min. 2 overnatninger)
Hertil slutrengøring: 1500kr.
Højsæson
9. oktober – 18. oktober 2020 (efterårsferien)
22. december 2020 – 3. januar 2021 (Jul & nytår)
12. februar – 28. februar 2021 (vinterferierne)
31. marts – 5. april 2021 (påsken)

Pr overnatning: 1000kr (min. 2 overnatninger)
Hertil slutrengøring: 1500kr.
Bemærk, at der ligeledes vil være et depositum på 3.000kr.
Efter gennemtjek af huset vil depositum blive tilbagebetalt.

Book Lyngsågård

Du kan booke Lyngsågård i nedenstående kalender. Du kan også booke ved at sende en mail til th@pmu.dk.

  1. Vælg en ønsket ankomstdag i nedenstående kalender og marker alle de dage I ønsker at booke til og med ønsket afrejsedag.

2. Udfyld herefter kontaktinfo og antal personer over 2 år.

3. Når felterne er udfyldt og du har trykket ‘Send’, vil du få tilsendt en e-mail med detaljerne omkring din reservation. Bookingen er ikke gået igennem, før du har modtaget endnu en mail med en bekræftelse fra PMU.

4. I bekræftelsesmailen vil der være et lejebevis, I skal underskrive og maile tilbage.

Vælg hvilke dage I ønsker at booke i kalenderen nedenfor. Marker også afrejsedagen.
Lysegrå dage er ledige.
Orange og røde dage er optaget.

Kalender er ved at loade...
Powered by Booking Calendar