Selskabslokale udlejes

Flot, lyst og lækkert festlokale med højt til loftet og store vinduer ud mod gårdhave, med buffet-areal og ekstra Café-lokale udlejes.

Selskabslokalet har plads til 60 siddende gæster. Lokalet er ca. 60 km2. Selskabslokalet indeholder 10 firkantede borde til 6 personer med tilhørende stole og det tilstødende café-lokale indeholder 9 runde borde til 4 personer med tilhørende stole. Borde og stole kan rokeres rundt efter behov. Der er tilhørende buffet-lokale, garderobe og toiletter.

I lejen indgår fuldt udstyret køkken, der indeholder service til 60 personer. Køkkenet har en stor industriovn, industriopvaskemaskine, blender, stor steamer-gryde, kipsteger, industrikaffebrygger (1-5 liter af gangen), kaffekander, tekander, vaser osv. Der er affaldssortering, så I kan efterlade dåser og flasker

Udendørsarealer:

PMU´s fantastiske gårdhave indbyder til afslapning i det gode vejr. Benyt gerne de tilhørende loungemøbler og udnyt muligheden for at låne en grill.

De store grønne arealer er ideelle til udendørsaktiviteter og P-pladser mangler der heller ikke – der er parkeringspladser flere steder omkring bygningerne.

Lejepriser

 • Mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag (gælder ikke helligdage) kr. 1.000,- pr. dag.
 • Fredag, Lørdag, Søndag eller fra hverdag til helligdag – kr. 1.750,- pr. dag.
 • Hel weekend (fredag kl. 14.00 til søndag kl. 12.00) – kr. 3.500,- i alt.

Gulvvask i hele huset er med i lokalelejen.

Få den lækreste mad leveret af PMU Catering og Køkken (min. 15 kuverter) – og få 100% rabat på lokaleleje. Se mere her.

Tilkøbsmuligheder:

 • Bordopstilling før fest: kr. 500,-. Der opstilles borde og stole i den opstilling, der ønskes til festens afholdelse, så de står klar ved ankomst.
 • Borddækning kr. 2.000,- inkl. hvide stofduge & hvide stofservietter.
 • Oprydning/slutrengøring efter fest kr. 3.000,-
 • Leje af hvide stofservietter kr. 5,- pr. stk. inkl. vask.
 • Leje af hvide stofduge kr. 50,- pr. stk. inkl. vask. 
 • Værelse til overnattende gæster kan tillejes for kr. 1.000,- pr. nat. Der er plads til 2 overnattende gæster.

Alle priser er incl. moms.

Betingelser og ordensreglement
 • Reservationen kan opsiges indtil 14 dage før lejedagen med tab af depositum. Herefter er aftalen bindende.
 • Depositummet bliver tilbagebetalt hurtigst muligt efter udlejningen, såfremt der ikke er konstateret skader på lokalerne og inventar eller manglende rengøring.
 • Lejeren hæfter personligt for alle skader, der sker i forbindelse med leje af lokalerne, herunder genanskaffelse eller reparation af service og inventar samt evt. reparation af lokalerne.
 • Lejeren skal – efter endt arrangement – sørge for følgende: støvsugning af alle gulve, stille borde og stole tilbage i startopstilling, tømning af skraldespande og opvaskemaskine, sætte service på plads, aftørring af køkkenborde, lukke opvaskemaskinen ned og rense vaskene.  Ønsker man at forlade arrangementet uden at udføre ovenstående opgaver, skal man tilkøbe slutrengøring.
 • Lejeren skal – når selskabslokalerne forlades – sørge for at alt lys er slukket, alle vinduer er lukket, lokalerne er aflåst og alarmen er slået til.
 • Rygning er kun tilladt udenfor.
 • Ungdomsfester er ikke tilladt.

Lokalet kan bookes i nedenstående kalender eller ved at kontakte os på mail: th@pmu.dk eller på telefon 96 78 14 00 og vælge booking/udlejning. 

 1. Vælg den eller de dage du ønsker at leje selskabslokalet i nedenstående kalender. 

2. Udfyld herefter kontaktinfo og antal personer. 

3. Ønskes tilkøb føjes disse til i rubrikken Tilkøb.

4. Når felterne er udfyldt og du har trykket ‘Send’, vil du få tilsendt en e-mail med detaljerne omkring din reservation. Bookingen er ikke gået igennem, før du har modtaget endnu en mail med en bekræftelse fra PMU. 

5. I bekræftelsesmailen vil der være et lejebevis, du skal underskrive og maile tilbage. 

Vælg hvilken dag eller dage I ønsker at leje selskabslokalet i kalenderen nedenfor.

Kalender er ved at loade...
- Ledig
 
- Reseveret
 
- Afventer

Fornavn*:

Efternavn*:

Email*:

Telefonnummer*:

Adresse*:

Tilkøb:

Samtykke*:
 Jeg accepterer at PMU behandler mine personoplysninger med henblik på at kontakte mig i forbindelse med min henvendelse og relaterede emner.

Catering til den store fest

Festlokalet inkl. køkken kan lejes separat, hvor du selv medbringer både mad- og drikkevarer eller du kan få den lækrest mad leveret af PMU Catering og Køkken og få lejen til halv pris !!!

Se mere her.