PMU søger faglært mekaniker med pædagogiske evner til Cykel- og autoværksted i Sindal.


PMU – Praktisk Medhjælper Udvikling- søger en ny medarbejder med stærk og god faglig baggrund samt pædagogiske evner til vores Cykel- og autoværksted i Sindal,
da vores mangeårige medarbejder på stedet har valgt at gå på pension.
Værkstedet servicerer PMU´s egen vognpark samt reparerer og servicerer cykler, scootere, plæneklippere, havefræsere osv. for eksterne kunder.
 
Om PMU: PMU er et uddannelses- og bosted for børn og unge med indlæringsmæssige udfordringer og særlige behov. Vi tilbyder en helhedsorienteret og målrettet pædagogisk indsats.
PMU har flere forskellige produktionsværksted og bo-enheder.
Vi træner, uddanner og vejleder de unge med henblik på at give dem evner og værktøjer til et så selvstændigt og værdigt voksenliv som muligt.
 
Om dig: Vi søger en medarbejder med solid faglig erfaring og pædagogisk sans, der kan varetage det daglige arbejde med de unge på Cykel- og autoværkstedet.
Du skal have en anerkendende og respektfuld tilgang til vores unge mennesker.
Du skal møde dem, der hvor de er – samtidig med, at du skal kunne sætte retning og ramme, fastholde aftaler og strukturere hverdagen.
 
Vi forestiller os, at du er: ¤ Uddannet mekaniker, ¤ Har pædagogisk evner, og gerne pædagogiske erfaringer, ¤ Tydelig og kan arbejde målrettet ¤ Udviklingsorienteret ¤ I stand til at se muligheder frem for begrænsninger ¤ Fleksibel ¤ Klar til både at arbejde selvstændigt og samarbejde ¤ Fyldt med godt humør og har en god energi.
Vores udgangspunkt for arbejdet med de unge er inddragelse og samarbejde. Det er derfor vigtigt, at du har en holdning hertil og kan udøve det i praksis i dit arbejde med de unge.

Der er tale om en fastansættelse på 20 timer pr. uge – gerne flexjobber.

Din nye arbejdsplads: PMU er en spændende og mangfoldig arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø. Du kommer til at samarbejde med mange forskellige fagligheder, der brænder for arbejdet med de unge – og det vil du kunne mærke i det daglige arbejde.
Du vil indgå i et team på værkstedet, men også få kontakt til PMU´s andre medarbejdere, bl.a. på vores opfølgningsmøder, personalemøder og andre personalearrangementer.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til forstander Solveig Vejen, mobil 2835 6660.

Ansøgningsfrist 31. januar 2022 kl. 12.00. Tiltrædelse efter aftale og senest 1. marts 2022. 

Din ansøgning sendes til gik@pmu.dk. Mærk ansøgningen “Medarbejder til værksted” og angiv gerne, hvor du er blevet gjort opmærksom på jobopslaget.