PMU tilbyder – faglært tømrer med pædagogiske evner – et nyt eventyr.

PMU – Praktisk Medhjælper Udvikling- ønsker at ansætte en ny medarbejder med stærk og god faglig baggrund som tømrer og med pædagogiske evner til vores træværksted DanMade i Sindal samt vedligeholdelse af vores bygninger.

DanMade er et træværksted, der producerer et mindre sortiment af varer i træ.

Om dig: Vi søger en medarbejder med solid faglig erfaring og med pædagogisk sans, der kan varetage det daglige arbejde med de unge på træværkstedet DanMade samt vedligeholdelse af vores mange bygninger.
Du skal have en anerkendende og respektfuld tilgang til vores unge mennesker.
Du skal møde dem, der hvor de er – samtidig med, at du skal kunne sætte retning og ramme, fastholde aftaler og strukturere hverdagen.
 
Vi forestiller os, at du er: Uddannet tømrer,  har pædagogisk evner, og gerne pædagogiske erfaringer, tydelig og kan arbejde målrettet, udviklingsorienteret, i stand til at se muligheder frem for begrænsninger, fleksibel, klar til både at arbejde selvstændigt og samarbejde, fyldt med godt humør og har en god energi.
Vores udgangspunkt for arbejdet med de unge er inddragelse og samarbejde. Det er derfor vigtigt, at du har en holdning hertil og kan udøve det i praksis i dit arbejde med de unge.

Der er tale om en 37 timers projektansættelse på 6 måneder – med mulighed for forlængelse.

Om PMU: PMU er et uddannelses- og bosted for børn og unge med indlæringsmæssige udfordringer og særlige behov. Vi tilbyder en helhedsorienteret og målrettet pædagogisk indsats.
PMU har flere forskellige produktionsværksted og bo-enheder.
Vi træner, uddanner og vejleder de unge med henblik på at give dem evner og værktøjer til et så selvstændigt og værdigt voksenliv som muligt.

Din nye arbejdsplads: PMU er en spændende og mangfoldig arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø. Du kommer til at samarbejde med mange forskellige fagligheder, der brænder for arbejdet med de unge – og det vil du kunne mærke i det daglige arbejde.
Arbejdet på værkstederne er selvstændigt, men du vil få kontakt til PMU´s andre medarbejdere, bl.a. på vores opfølgningsmøder, personalemøder og andre personalearrangementer.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til forstander Solveig Vejen, mobil 2835 6660.

Tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale. 

Din ansøgning sendes til gik@pmu.dk. Mærk ansøgningen “Medarbejder til DanMade” og angiv gerne, hvor du er blevet gjort opmærksom på jobopslaget.