PMU søger medarbejder med socialpædagogisk erfaring

OBS! Ansøgningsfristen er udløbet!

PMU – Praktisk Medhjælper Udvikling- i Sindal søger en medarbejder med en stærk og god socialpædagogisk erfaring fra tidligere arbejde inden for området. Du bliver tilknyttet botilbud for unge med særlige behov efter Servicelovens §66 (Portalen) og et §107 tilbud (Concordia). Begge huse er beliggende i Kvissel mellem Sindal og Frederikshavn. Såvel Portalen som Concordia er under tilsyn af Socialtilsyn ØST.

De to tilbud er godkendt til aldersgruppen 16-18 år og 18-30 år. For begge målgrupper gælder, at de har en række forskellige indlærings og sociale problemer og udfordringer. Gennem målrettet og individuelt tilrettelagt botræning skal målgrupperne kvalificeres til bl.a. et STU forløb eller andre fremadrettede kvalificeringsforløb for uddannelse, beskæftigelse og bosætning.

For stillingen gælder nedenstående sociale og pædagogiske tilgange og holdninger til det daglige arbejde med målgruppen:

Vi forventer, at du har en god psyke, et godt humør, er glad og positiv, har energi og vilje, er samarbejds-orienteret, fleksibel, målrettet og målbevidst, at indsats kommer før klokken, at du har et budskab, har noget på hjertet og har et mål med dit arbejde og er udviklingsorienteret.

Du skal være tydelig i dit arbejde og se nye muligheder og udfordringer og stille dig til rådighed og ikke i vejen for udvikling. Ansøgere skal have en holdning og praksis til inddragelse af og samarbejde med de unge.

Vi ser gerne ansøgere, som har interesse for motion og bevægelse og ansøgere, der i øvrigt vil kunne bidrage med aktivitetsfremmende aktiviteter. Stillingen er omfattet af skiftende arbejdstider på hverdage og i weekender.

Der er indgået en lokalaftale med Socialpædagogernes Landsforbund, Nordjylland.

Yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til forstander, Conrad Andreasen, mobil 28358958 eller til viceforstander, Solveig Vejen, mobil 28356660 eller ved daglig leder, Jenny Krogh, mobil 29166426.

Ansøgningsfrist 15. oktober 2016. Tiltrædelse snarest og senest 1. december 2016. Det er en fuldtidsstilling. 

Din ansøgning sendes til jaf@pmu.dk. Mærk ansøgningen “Medarbejder til Portalen og Concordia” og angiv gerne, hvor du er blevet gjort opmærksom på jobopslaget.

Find ansøgningen som PDF her: portalen-og-concordia

Du kan læse mere om PMU, Portalen og Concordia på www.pmu.dk

cropped-bobler-3.png