PMU søger Økonomiansvarlig

OBS! Ansøgningsfristen er udløbet!

PMU (Praktisk Medhjælper Udvikling) i Sindal søger medarbejder til forvaltning af økonomiområdet og diverse administrative opgaver i en spændende uhøjtidelig og travl virksomhed.

PMU er en selvejende virksomhed, der arbejder med bogligt svage unge i aldersgruppen 16 til 30 år. De unge modtager bo- og arbejdstræning i vores boenheder og på vores værksteder. Vi er en dynamisk og projektorienteret virksomhed, der har fokus på udvikling og kvalitet i vores tilbud og arbejde. Vi forventer, at vores medarbejdere tænker udvikling og kan omsætte denne til praktisk handling.

På økonomiområdet skal du udarbejde budgetter, årsregnskaber og likviditetsoversigter. På det administrative område vil du i et tæt samarbejde med ledelsen få ansvaret for dagsordner og referater fra diverse møder samt ansvaret for forsikringsområdet, arbejdsskader, timeregistrering og ferieplanlægning.

I administrationen er der ansat fire medarbejdere, med hver deres arbejdsområde i forhold til bodele, værksteder, kommunikation og markedsføring. Du indgår med dine funktioner i et ledelsesteam og refererer organisatorisk til forstanderen.

For ansættelse skal du have et godt humør, være glad og positiv, have god energi og vilje. Du skal være fleksibel og målrettet i dit arbejde, se muligheder og være udviklingsorienteret. Jobbet kræver gode faglige kvalifikationer og du skal kunne se en udfordring i at indgå i et forpligtigende samarbejde med de øvrige medarbejdere i PMU. Men primært skal du også kunne se en udfordring i at arbejde i en kultur, der ud fra en helhedsorienteret indsats sætter bogligt svage unge i centrum, og som arbejder for at give de unge muligheder for et godt liv.

PMU er en spændende og mangfoldig arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø. Du vil komme til at arbejde sammen med mange forskellige fagligheder, der brænder for arbejdet med de unge – og det kan mærkes i det daglige arbejde. PMU er en udviklingsorienteret virksomhed og det er en udvikling, du i høj grad vil være med til at præge.

Yderligere spørgsmål til stillingen kan rettes til forstander, Conrad Andreasen, mobil 28358958 eller på mail ca@pmu.dk

Ansøgningsfrist fredag den 15. oktober 2016. Ansættelse snarest og senest 1. december 2016. Der er tale om en fuldtidsstilling og løn efter nærmere aftale.

Send din ansøgning og CV i et samlet dokument til jaf@pmu.dk. Mærk ansøgningen “Økonomiansvarlig” og angiv gerne i ansøgningen, hvor du er blevet opmærksom på jobopslaget.

Find ansøgningen i PDF-format her: pmu-oekonomiansvarlig

cropped-bobler-3.png