PMU søger socialpædagog til vores boenhed i Kvissel

Ansøgningsfristen er udløbet.

PMU søger medarbejder med stærk og god socialpædagogisk erfaring til vores botilbud Concordiavej for unge med særlige behov beliggende i Kvissel.

Om dig
Vi søger en medarbejder med solid socialpædagogisk erfaring, der kan tage del i det daglige arbejde med de unge på Concordiavej. Du skal have en anerkendende og respektfuld tilgang til vores unge mennesker. Du skal møde dem der, hvor de er samtidig med, at du skal kunne sætte retning og ramme, fastholde aftaler og strukturere hverdagen. Vi forestiller os, at du er:


• Uddannet socialpædagog eller har lignende relevant uddannelse.
• Du er tydelig og kan arbejde målrettet
• Du er god til at samarbejde
• Du ser muligheder fremfor begrænsninger
• Du er fleksibel
• Du kan både arbejde selvstændigt og samarbejde

• Du kan formulere dig skriftligt
• Du har et godt humør og en god energi


Vores udgangspunkt for arbejdet med de unge er inddragelse og samarbejde. Det er derfor vigtigt, at du har en holdning hertil og kan udøve det i praksis i dit arbejde med de unge.
Der er tale om en fuldtidsstilling, som er omfattet af skiftende arbejdstider på hverdage og i weekender.

Om PMU
PMU er et uddannelses- og bosted for børn og unge med indlæringsmæssige udfordringer og særlige behov. Vi tilbyder en helhedsorienteret og målrettet pædagogisk indsats. PMU har flere forskellige boenheder og produktionsværksteder. Vi træner, uddanner og vejleder de unge med henblik på at give dem evner og værktøjer til et så selvstændigt og værdigt voksenliv som muligt. Vores botilbud Concordiavej er godkendt til unge borgere fra 16 år og op. Dette efter Servicelovens §66 og §107 med plads til 15 beboere fordelt på to adresser i Kvissel.

Din nye arbejdsplads
PMU er en spændende og mangfoldig arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø. Du kommer til at samarbejde med mange forskellige fagligheder, der brænder for arbejdet med de unge – og det vil du kunne mærke i det daglige arbejde. Du vil indgå i et team på Concordia, men også få kontakt til PMUs andre medarbejdere bl.a. på vores opfølgningsmøder, personalemøder og andre personalearrangementer.

Sådan søger du
Du bedes sende din ansøgning til Janne Flintholm på jaf@pmu.dk. Ansøgningsfrist 20.08.2020 kl. 12.00. Tiltrædelse snarest og gerne senest 01.10.2020.
Mærk ansøgningen ”Medarbejder til Concordiavej”.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fåes ved henvendelse til konstitueret forstander Solveig Vejen på 28 35 66 60 eller daglig leder på Concordiavej Jenny Krogh på 29 16 64 26.