Tak for kamp

Onsdag den 10. maj var Sindal Stadion fyldt op, da der blev afholdt fodboldturnering for unge med særlige behov. PMU var vært ved arrangementet og fik god hjælp fra Sindal Idrætsforening og Erik Rømer, der træner PMU Allstars. I år spillede 8 hold med i turneringen fra hhv. Try Efterskole, Tolne Efterskole Sdr. Bork Efterskole (2 hold), VIA Aalborg, Skovsgaard, Elevkollegiet og PMU Allstars. Der blev spillet med stor gejst og engagement fra alle hold, men til sidst kunne vestjyderne fra Sdr. Bork Efterskole tage guldet og den store pokal med hjem. Sølvet gik til PMU Allstars og bronzemedaljen til Try Efterskole. 

Den årlige turnering er efterhånden ved at være en fasttømret tradition. Turnering blev oprindeligt grundlagt på initiativ fra én af PMUs tidligere elever, som synes, at det ville være en god ide at afholde en særlig turnering. Mange af de unge elsker at spille, og derfor er det selvfølgelig en tradition, der er værd at holde fast i. Hertil er turneringen også en oplagt mulighed for at møde ligesindede og skabe relationer på tværs af institutionerne.  

Turneringen blev støttet op af lokalområdet, der sponsorerede dagen med flotte gaver. AaB havde doneret fodbolde med autografer, som gik til dagens fighter og fairplayspiller. Rema1000, Super Brugsen, AB Catering, Guldregn Frugt, Brunø, Superland, Erling Christensen, Brugsen i Bindslev og Wæhrens Bindslev havde doneret både gaver, chips, frugt, slik og vand til dagen.