Tak for kamp

Sindal stadion var godt fyldt op, da PMU CUP indtog banerne. Hele 12 hold kæmpede om guldet.

Igen i år blev fodboldturneringen en stor succes. Spillerne gik til den og de unge minglede på kryds og tværs mellem institutionerne. Der var både store og små hold, men ens for dem alle var, at de var dybt engagerede og kæmpede bravt. De 12 hold var henholdsvis Munkegården fra Fyn, Troldkærskolen, Nr. Vesterskov, 3 hold fra Tolne Efterskole, Det Ny Havredal, Sønderbork Efterskole, Ella & Møller Sørigs Fond, Skovsgaard, PGU Rosenholm og selvfølgelig PMU Allstars. Efter en intens finale, der endte med en straffesparkkonkurrence, var det dog Nørre Vesterskov som vandt guld. Sønderbork Efterskole tog sølvet og Skovsgaard tog bronze med hjem fra Sindal Stadion.

De unges indsats

De unge fra PMU, som ikke deltog i turneringen, ydede også en stor indsats, der gjorde dagen særdeles vellykket. Stærke drenge sørgede for at banerne var klar til kamp. Flot pyntede heppekorspiger heppede på sidelinjen. Opmærksomme nummerdrenge og piger sørgede for, at alle scoringer kom op på nummertavlen. Unge fra PMU Fragt bragte sandwich og vand ud til de spillende. Medieværkstedet sørgede for at dække hele dagen og tage billeder.

 

En fast tradition

Den årlige turnering er efterhånden ved at være en fasttømret tradition. Turnering blev oprindeligt grundlagt på initiativ af én af vores tidligere elever, som synes, at det ville være en god ide at afholde en turnering. Mange af vores unge elsker at spille, og derfor er det selvfølgelig en tradition, der er værd at holde fast i. Hertil er turneringen også en oplagt mulighed for de unge at møde ligesindede og skabe relationer på tværs af institutionerne. Turneringen indeholder samtidig også en del læringsmål for vores unge, idet de skal lære at arrangere og være værter ved et større arrangement. Turneringen udvider sig hver år og vi glæder os allerede til næste år, hvor vi håber på endnu flere deltagende hold. Næste PMU CUP bliver afholdt den 19. maj 2016.

Du kan finde flere billeder fra dagen på vores Facebook side.