Vi mangler stearinrester. Kan du hjælpe?

I PMUs butik i Aalborg ‘Socialøkonomiske Ruth’ sælger vi mange forskellige produkter, som er lavet ud fra en bæredygtig tilgang. Ikke kun fordi de er lavet på vores socialøkonomiske værksteder, men også fordi mange af materialerne er genbrug.

Eksempelvis har smedeværkstedet Drivhjulet og træværkstedet DanMade i samarbejde lavet sofaborde og indskudsborde af gamle gulvbrædder. Et andet eksempel – og det er her vi har brug for din hjælp – er butikkens dåselys. Selve dåserne er overskud fra PMUs køkkenværksted og Basen rengør, omsmelter gammel stearin og laver væge. På den måde genbruger vi rester, som ellers ville være blevet smidt ud. Lige nu mangler vi stearin og håber, at du har rester til at ligge, som du gerne vil af med. Og stort som småt kan bruges.  

Har du nogle rester må du meget gerne aflevere dem, enten i Socialøkonomiske Ruth på Rantzausgade 3 i Aalborg eller hos PMUs administration på Ole Rømers Vej 4 i Sindal. Hertil tager vi gerne imod resterne på Aalborg Bæredygtighedsfestivals åbningsdag den 8. september, hvor du kan finde os på havnefronten fra 10.00-15.00. 

Har du brug for at aftale nærmere, kan du kontakte faglærer på Basen Karin Søvik via ks@pmu.dk. 

 

Vil du gerne vide mere om produkterne og Socialøkonomiske Ruth kan du besøge butikkens facebookside. Tryk på ikonet herunder for at komme til siden.